• Breed assortiment

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • Persoonlijk advies

De schade die tandenknarsen met zich meebrengt kan eenvoudig worden voorkomen door een bitje in te doen tijdens bijvoorbeeld het slapen. In ons assortiment kun je een bitje tegen het tandenknarsen kopen en heb je de keuze uit een aantal verschillende soorten. Bescherm je gebit en bestel je bitje direct online, daarmee profiteer je ook nog eens van de gratis verzending die we hanteren.

De schade van het tandenknarsen voorkom je met een bitje

Door te tandenknarsen kan je je gebit ernstig beschadigen. Op den duur brengt het niet alleen slijtage van het gebit met zich mee, ook pijn aan de kaak is een veelvoorkomend verschijnsel. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Dit doe je door een bitje tegen het tandenknarsen te kopen bij Gebitsbeschermers.nl.

De vorm van het bitje past zich aan naar je gebit

Als je een bitje tegen het tandenknarsen bestelt, moet deze natuurlijk perfect aansluiten op je gebit. Een knarsbitje van Gebitsbeschermers.nl bevat een bepaalde gelvulling. Deze sluit zeer goed aan op jouw tanden en kiezen. Verwarm je gebitsbeschermer in heet water, waardoor je deze vervolgens kunt vervormen. Een bitje van Gebitsbeschermers.nl is zo 100% comfortabel.

Bekijk het volledige assortiment

Een bitje voor jong en oud

Tandenknarsen komt zowel bij jongeren als bij ouderen voor. Daarom hebben we voor zowel junioren t/m 10 jaar als senioren vanaf 11 jaar bitjes in ons assortiment. Op onze overzichtelijke website filter je eenvoudig de gewenste maat. Zo vind je altijd een tandenknarsbitje die perfect bij jou past.

Koop alle producten eenvoudig online

Ben je van plan om een bitje tegen het tandenknarsen te kopen? Bij Gebitsbeschermers.nl doe je dit heel eenvoudig online vanuit je luie stoel. Ook sportbitjes voor onder andere hockey, basketbal en boksen zijn bij ons te verkrijgen. Wij zorgen ook nog eens voor dat het product snel bij je thuis wordt afgeleverd én hanteren we een gratis verzending. Wens je meer informatie over een bepaald product? Dan bel je ons op 026 4423321.

hockeybitjes

Hockeybitjes

boks bitjes

Boks Bitjes

Beugel Bitjes

Beugel Bitjes

tandenknars bitjes

Tandenknars Bitjes