Opzoek naar een bitje voor kaakklemmen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze gebitsbeschermers helpen jou om te stoppen met het kaakklemmen. Bestel je vandaag voor 15:00 dan heb jij jouw kaakklem bitje morgen al in huis!

Kaakklemmen verhelpen

Om kaakklemmen te verhelpen is het aanbevolen een knars bitje te dragen tijdens het slapen of, eventueel overdag. De gebitsbeschermer zorgt er voor dat uw tanden niet op elkaar knarsen en klemmen. Als u er voor kiest om de gebitsbeschermer tijdens het slapen te dragen hoeft u niet bang te zijn, de gebitsbeschermer is zo gemaakt dat het niet los kan slippen van uw tanden tijdens het slapen. De gebitsbeschermer sluit perfect om uw tanden na het vormen voor nog betere bescherming.

Gevolgen kaakklemmen

Kaakklemmen gebeurt vaak s nachts wanneer u aan het slapen bent. Uw kaken en tanden klemmen dan op elkaar en knarsen met als gevolg dat uw nachtrust verstoord wordt zonder dat u het door heeft. Het gevolg hier van is dat u overdag vermoeider bent en minder energie hebt. Andere vervelende bijwerkingen die kunnen optreden zijn bijvoorbeeld wakker worden met hoofdpijn of schade aan uw kaken door slijtage. Ondervindt u een van deze problemen momenteel dan is het verstandig een kaakklem of knars bitje aan te schaffen.

Hoe moet je een kaakklem bitje vormen?

Let op het vormen kan verschillen per gebitsbeschermer lees dus altijd de meegeleverde gebruiksaanwijzing!

Een kaakklem bitje of knarsbitje vormen is heel simpel:

  1. Leg het bitje 15 seconden in water van 80-90° C. Haal het er met een lepel uit.
  2. Schud al het hete water eraf en doe daarna het bitje in uw mond.
  3. Bijt in het bitje en druk het aan alle kanten stevig tegen uw tanden.
  4. Vergeet de zijkanten niet goed aan te drukken. Als het bitje is afgekoeld, behoudt het zijn vorm.

Kaakklem bitje kopen

Bij ons kunt u terecht voor al uw kaakklem bitjes en andere gebitsbeschermers. Bestel makkelijk via onze website bestelt u voor €20 of meer dan krijgt u gratis verzending. Om te bestellen voegt u de gewenste producten in uw winkel wagen u kunt daarna naar afrekenen. Vul al uw gegevens in en kies uit een van onze vele betaal methodes. Als de betaling gelukt is krijgt u van ons een bevestigings mail met een track en trace code zodat u precies kunt zien wanneer uw pakket bezorgd wordt en hoe laat. Heeft u voor 15:00 besteld dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis!