• Breed assortiment

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • Persoonlijk advies

Om schade aan het gebit bij het tandenknarsen te voorkomen, is het verstandig om een knarsbitje te kopen. Deze vind je in het assortiment van Gebitsbeschermers.nl. Tandenknarsen komt zowel bij volwassenen als kinderen voor. Daarom zijn onze tandenknars bitjes zowel geschikt voor junioren als senioren. Bestel je knarsbitje vandaag nog eenvoudig online en profiteer van gratis verzending.

Voorkom slijtage aan je gebit door een knarsbitje te kopen

Als je last hebt van tandenknarsen, ben je niet de enige. Het is een veelvoorkomende aandoening, waarbij het meestal onbewust in je slaap gebeurt. Dit zorgt vaak voor een slijtage van het gebit, de tanden en kiezen nemen dan in lengte af. Daarnaast kunnen er kaakgewrichtsklachten optreden. Het kopen van een knarsbitje zorgt ervoor dat de boven- en onderkaak elkaar niet meer raken, waardoor tandenknarsen wordt voorkomen.

Bekijk het volledige assortiment

Keuze uit verschillende kleuren

In ons assortiment kies je uit verschillende kleuren tandenknarsbitjes. Van een wit met blauw tot een zwart met oranje knarsbitje. In ons assortiment vind je altijd wel iets dat je mooi vindt. Op zoek naar een specifieke kleur? Maak dan gebruik van de handige filters op de website. Bekijk ook onze beugelbitjes en sportbitjes en bescherm je tanden tijdens het sporten!

Profiteer van een snelle levering

Als je een knarsbitje gaat kopen, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Dit om verdere slijtage van je gebit te voorkomen. De levertijd ligt meestal tussen 1 of 2 werkdagen. Mocht je het product voor 15.00 uur besteld hebben, dan wordt deze vaak dezelfde dag nog verzonden. Heb je vragen over je bestelling of wil je meer weten over onze gebitbeschermers? Neem dan contact op door te bellen naar het telefoonnummer 026 4423321.

hockeybitjes

Hockeybitjes

boks bitjes

Boks Bitjes

Beugel Bitjes

Beugel Bitjes

tandenknars bitjes

Tandenknars Bitjes