• Breed assortiment

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • Persoonlijk advies

Tijdens sporten waar je kans hebt op schade aan je gebit is het verstandig om een sportbitje te dragen. In ons assortiment vind je daarom bitjes die geschikt zijn voor meerdere sporten. Voor zowel hockeyliefhebbers en basketbalfanaten als rugbytalenten en fanatieke handballers vind je bij ons gebitsbeschermers. Bij Gebitsbeschermers.nl bestel je je producten heel eenvoudig online.

Een sportbitje met een uitstekende schokabsorptie

De sportbitjes van Gebitsbeschermers.nl hebben allemaal een uitstekende schokabsorptie. Dit zorgt ervoor dat je gebit beter beschermd is tijdens het opvangen van harde klappen. Wel heb je de keuze uit sportbitjes van verschillende beschermingsniveaus van 1 tot en met 3, waarbij level 3 de hoogste norm is. Ontdek ook de verschillende merken zoals Shock Doctor en Venum.

Bekijk het volledige assortiment

Volledig naar de vorm van je gebit

De bitjes die je bij ons koopt, zijn boil en bite bitjes. Laat je sportbitje weken in heet water en maak het vervolgens passend naar de vorm van je gebit. Zo zit je bitje pas echt comfortabel! Doordat het sportbitje goed past, verklein je het risico op gebitsschade tijdens sporten als rugby, hockey, basketbal en boksen.

Ontvang je producten met gratis verzending

Bestel je de producten van Gebitsbeschermers.nl online, zoals sportbitjes of een knarsbitje? Dan profiteer je van de gratis verzending die wij hanteren. Als je je producten voor 15.00 uur bestelt, worden deze meestal dezelfde dag nog verzonden. Ook nog eens een snelle levering dus! Heb je vragen of wil je meer weten? Bel ons op het telefoonnummer 026 4423321.

hockeybitjes

Hockeybitjes

boks bitjes

Boks Bitjes

Beugel Bitjes

Beugel Bitjes

tandenknars bitjes

Tandenknars Bitjes