Waarom bitje schoonmaken?

Wij raden het aan om uw bitje elke keer na gebruik te reinigen dit omdat er bacteriën kunnen ophopen in uw bitje die voor een slechte adem geur zorgen daarnaast, kan er tandplak of tandsteen ontstaan wanneer u niet uw bitje reinigt. Als mogelijk gevolg hier van kan het zo zijn dat u gaatjes krijgt en een ontstoken tandvlees. Naast hygiënische redenen is het ook beter voor de duurzaamheid van het bitje als u namelijk uw bitje goed onderhoudt kunt u er ook langer mee door zonder een nieuwe hoeven te kopen.

Gebitsbeschermer reiniger

Vanaf wanneer bitje schoonmaken?

Het beste is om uw bitje elke keer na gebruik te reinigen dit om bacteriën die zorgen voor een slechte adem geur te verwijderen en tandplak ophoping tegen te gaan. Goede signalen wanneer u echt uw bitje moet schoonmaken kunt u onder andere bepalen door de staat van uw bitje, als uw bitje bijvoorbeeld een stinkende geur begint te krijgen of er troebele restjes beginnen te ontstaan in het bitje is het verstandig het bitje een keer goed te reinigen of, eventueel een nieuw bitje aan te schaffen.

Hoe bitje schoonmaken?

Om uw bitje goed hygiënisch schoon te maken raden wij onze gebitsbeschermer reiniger aan. Deze spray is super makkelijk te gebruiken en haalt alle bacteriën en viezigheid weg zonder het materiaal van het bitje aan te tasten daarnaast, laat de spray een frisse mint geur achter. Om onze gebitsbeschermer spray te gebruiken spoelt u eerst uw bitje af met lauw water daarna sprayt u enkele druppeltjes op uw bitje en poets u vervolgens het bitje schoon met een tandenborstel of een andere protheseborstel als dat gelukt is spoelt ten slotte uw bitje goed af met lauw water.

Wat niet gebruiken om bitje schoon te maken

U moet vooral niet heftige schoonmaak spullen gebruiken als, u uw bitje zo lang mogelijk goed wilt bewaren omdat er daarmee bijvoorbeeld verkleuring kan op treden. Water warmer dan 45 graden raden wij ook af omdat vanaf die tempratuur het bitje kan vervormen. Schuurmiddelen als Ajax en Jiff raden wij ook af want dit is te schurend voor uw bitje waardoor het materiaal van het bitje verslechterd.

Gebitsbeschermer reiniger kopen

Bij ons kunt u terecht voor al uw bitjes en gebitsbeschermer reinigers. Bestel makkelijk via onze website. Bestelt u voor €20 of meer dan krijgt u gratis verzending. Om te bestellen voegt u de gewenste producten in uw winkel wagen u kunt daarna naar afrekenen. Vul al uw gegevens in en kies uit een van onze vele betaal methodes. Als de betaling gelukt is krijgt u van ons een bevestigings mail met een track en trace code zodat u precies kunt zien wanneer uw pakket bezorgd wordt en hoe laat. Heeft u voor 15:00 besteld dan heeft u het de volgende dag al in huis!