iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Je kunt snel en veilig betalen in de gebitsbeschermers.nl webshop via jouw eigen vertrouwde bank. Betalingen via iDeal zijn gegarandeerde betalingen en worden direct verwerkt.

MasterCard

MasterCard is sinds haar oprichting uitgegroeid tot wereldwijde aanbieder van credit- en debitcards. Een kwart van alle creditcardtransacties wordt gedaan met een kaart die is uitgegeven door MasterCard. MultiSafepay is PCI DSS-compliant en verwerkt transacties volgens de strengste veiligheidseisen.

VISA

VISA is de populairste creditcard ter wereld. In 2015 steeg het aantal door VISA verwerkte transacties met 11 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. MultiSafepay is geheel PCI DSS-compliant en voldoet daarmee aan de strengste veiligheidseisen.

Maestro

Maestro is de meest gebruikte debetkaart en een product van MasterCard. De betaalmethode wordt in heel Europa geaccepteerd. Het betaalde bedrag wordt direct verrekend met jouw rekening.

Klarna

Achteraf betalen’ geeft klanten in Nederland, België, Oostenrijk en Duitsland de mogelijkheid om binnen 14 dagen na hun aankoop te betalen. In België krijgen klanten 21 dagen de tijd, en in Finland 30. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt de klant via Klarna de factuur. De daadwerkelijke betaling regelen de klant en Klarna onderling.

Apple pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht.

Ban contact

Bancontact is een Belgisch betalingssysteem en met ruim 15 miljoen kaarthouders de Belgische marktleider op het gebied van online betalingen. Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact al als online betaalmethode. Als je je mede op de Belgische markt richt is Bancontact dus onmisbaar voor jouw webshop.