• Breed assortiment

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • Persoonlijk advies

Wil je een bitje om een sport als hockey goed uit te oefenen maar heb je een beugel? Dan passen de normale bitjes vaak niet om je gebit. Maar Gebitsbeschermers.nl heeft speciaal voor jou een bitje die perfect past om jouw gebit, ook met een beugel. Het assortiment is eenvoudig online te bekijken en in onze webshop bestel je direct het gewenste bitje. Wij verzenden het vervolgens helemaal gratis naar je toe!

Een bitje die geschikt is voor hockey en een beugel

Wij hebben bitjes in het assortiment van verschillende merken. Kies bijvoorbeeld voor een Makuro Lithos Pro gebitsbeschermer met een roze kleur of ga voor blauwe gebitsbeschermer van het merk Shock Doctor. Op onze website hebben we een categorie waar je alleen een bitje voor je beugel vindt om bijvoorbeeld hockey goed uit te oefenen.

Bekijk het volledige assortiment

Filter en kies jouw favoriete bitje

Weet je niet welk sportbitje je moet kiezen uit ons uitgebreide assortiment? Dan kun je heel eenvoudig filteren. Zo hebben we het je nog makkelijker gemaakt. Wat is je budget? Welke kleur vind je het mooist? Naar welk merk gaat jouw voorkeur uit? Dit zijn een aantal voorkeuren die je kunt aangeven op onze website. Zo vind je snel en eenvoudig het product dat je zoekt.

Ontvang je bitje snel in huis

Je gaat aankomende week al hockey spelen en daarom wil je het bitje voor je beugel snel in huis hebben. Dit komt goed uit want Gebitsbeschermers.nl hanteert een snelle levering. Als je het hockeybitje vandaag voor 15.00 uur bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Jouw eerstvolgende hockeytraining speel je dus veilig en wel. Vragen? Bel ons op 026 4423321.

hockeybitjes

Hockeybitjes

boks bitjes

Boks Bitjes

Beugel Bitjes

Beugel Bitjes

tandenknars bitjes

Tandenknars Bitjes