• Breed assortiment

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • Persoonlijk advies

Een beugel bitje die je bij Gebitsbeschermers.nl vindt, zijn speciaal ontworpen voor mensen met een beugel. Een normaal bitje past vaak niet en ook jij wil optimale bescherming tijdens het beoefenen van een sport als basketbal, hockey of boksen. Bestel dus vandaag nog jouw beugel bitje op onze website en wij zorgen ervoor dat je de volgende training veilig en comfortabel traint.

Een beugel bitje voor veel verschillende sporten

De gebitsbeschermers zijn gemaakt van siliconenrubber en passen precies om je beugel heen. Zo worden je tanden én je beugel optimaal beschermd bij bijvoorbeeld een harde klap. Onze professionele beugel bitjes zijn geschikt om te dragen bij het uitvoeren van veel verschillende sporten. Denk bijvoorbeeld aan vechtsporten, hockey, ijshockey, basketbal, handbal, rugby en andere sporten waarbij bescherming van de tanden gewenst is.

Bekijk het volledige assortiment

Draag een bitje voor je eigen veiligheid

In veel sporten kan het gevaarlijk zijn om geen bitje voor je beugel te dragen. Een hockeystick die je tanden raakt of als je tijdens het boksen wordt geraakt door de tegenstander. In beide gevallen is het dan erg fijn als je een bitje in je mond hebt. Zo voorkom je ernstige beschadigen en de kans dat je tanden afbreken zijn een stuk kleiner.

Profiteer van een snelle levering en gratis verzending

Heb je een bitje voor je beugel gevonden die je wilt bestellen? Bij Gebitsbeschermers.nl is de verzending gewoon gratis. Daarnaast bezorgen we ook nog eens je sportbitje snel bij je thuis. Bestel je voor 15.00 uur? Dan wordt het product vaak de volgende dag nog verzonden. Heb je specifieke vragen? Bel ons dan op 026 4423321.

 

hockeybitjes

Hockeybitjes

boks bitjes

Boks Bitjes

Beugel Bitjes

Beugel Bitjes

tandenknars bitjes

Tandenknars Bitjes