Wat is ons aanbod?

Bent u op zoek naar een bitje voor uw kind of ben jij een kind dat op zoek is naar een goed bitje? Wij hebben een enorm assortiment aan bitjes. We verkopen bitjes voor kinderen t/m 11 jaar (Junior) en bitjes voor kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar en ouder (Senior). De bitjes voor kinderen t/m 11 jaar bieden wij van de merken Makura, Shock Doctor en Adidas. Dit zijn top merken die goede kwaliteit bitjes leveren. Is uw kind/bent u ouder dan 11 jaar? Dan kunt u al terecht bij de senior bitjes. Er bestaan veel soorten bitjes en wij bieden ook veel verschillende bitjes aan.

Zo hebben wij de standaard bitjes. De meest goedkope bitjes bestaan uit één laag. De bescherming daarvan is minimaal maar je hebt er wel weinig hinder van in je mond. Deze bitjes zijn prima voor onder andere basketbal, kickboks, of boksen.

Dan zijn er de bitjes met twee lagen, deze zijn ietsjes duurder maar zitten wel fijner in de mond. De tweede laag is van gel dus de gebitbeschermer vormt zich beter om het gebit.

En als laatste zijn er de beste gebitsbeschermers van echte top kwaliteit. Deze zijn meestal 20 euro of duurder. De bitjes bestaan vaak uit drie lagen, een gel laag, een normale laag en een harde buitenkant. Deze geven maximale bescherming en kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld boksen, kickboksen, basketbal en hockey.

Waarom bij ons kopen?

Wij als Gebitsbeschermers zijn gespecialiseerd in de verkoop van gebitsbeschermers. We hebben een enorm assortiment en er is dus voor iedereen wel een bitje te vinden. De bitjes bij ons zijn altijd van goede kwaliteit en voor een goede prijs te verkrijgen. Makura, Shock Doctor en Adidas zijn bekende merken en worden als goed ervaren. Voor hulp of advies kunt u ons altijd mailen via Info@gebitsbeschermers.nl of bellen naar 026 442 3321. Wij staan altijd voor u klaar en zijn altijd bereid u het passende advies te geven.

Wil je weten hoe je een bitje naar je tanden kan laten vormen? Bekijk de video via https://gebitsbeschermers.nl/hoe-maak-ik-de-shock-doctor-gel-max-goed-passend/