Hoe zit de Shock Doctor Gel Max in elkaar?

Het Shock Doctor Gel Max bitje. Deze gebitsbeschermer is speciaal ontworpen voor de spelers die op zoek zijn naar extra schokdemping en een perfecte pasvorm. De binnenkant is van gel. Dit zorgt voor een ideale en eenvoudige pasvorm die heel fijn in de mond zit. De Gel Max laag zorgt voor uitstekend draagcomfort en biedt tegelijkertijd optimale bescherming dankzij de harde rubberen buitenkant.

Het bitje vormt zich naar het gebit door het in warm water te leggen. Wilt u meer weten over hoe u het bitje goed passend kan maken? Bekijk dan deze link: https://gebitsbeschermers.nl/hoe-maak-ik-de-shock-doctor-gel-max-goed-passend/ . Daar wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het perfect bitje kan vormen naar jouw tanden.

Op zoek naar passend advies?

Wij van GebitsBeschermers.nl staan altijd voor u klaar om het best passende advies mee te geven. U kunt ons dan ook bereiken via de mail Info@gebitsbeschermers.nl of voor het snelle advies via de telefoon: 026 4423 321. Wij zijn bereikbaar elke werkdag behalve de maandag van 10.00 tot 18.00 en op de zaterdag van 10.00 tot 17.00. Twijfel niet en bel/mail gerust! Wij zijn gespecialiseerd in gebitsbeschermers en weten dus precies wat voor u het beste en fijnste zal zijn.

Waarom bij ons kopen?

Naast het passende advies dat onze collega’s u kunnen geven, hebben wij ook nog is een enorm assortiment om uit te kiezen. Gebitsbeschermers.nl verkoopt de bitjes in alle soorten, kleuren en maten. Zo verkopen wij bijvoorbeeld bitjes voor het (kick)boksen, (ijs)hockey, Krav Maga, Waterpolo maar ook voor mensen met een beugel of voor het tandenknarsen. We hebben bitjes van verschillende merken. Al deze merken worden als top kwaliteit ervaren. Zo bieden we naast Shock Doctor ook bitjes van Makura, Adidas, UFC en Venum. Er is dus voor iedereen wel wat te vinden. Jong of oud, beugel drager of niet, wat u ook kan verzinnen, wij hebben het!