Wat bieden wij?

Wij als Gebitsbeschermers.nl bieden diverse soorten gebitsbeschermers aan voor de boksende kinderen onder ons. De junior bitjes lopen tot 11 jarige leeftijd. Ben jij/Is uw kind 11 of ouder? Dan kunt u al gaan kijken naar de senior bitjes. Wij bieden bitjes van verschillende merken voor kinderen. Wij bieden bitjes van Shock Doctor, Makura en Adidas. We hebben drie soorten bitjes.

De eerste soort, de goedkoopste versie. Meestal bestaan de meest goedkope gebitsbeschermers uit één laag. De bescherming van het bitje is gering maar je hebt er weinig last van in de mond. Dit soort gebitsbeschermers kunnen prima gebruikt worden voor bijvoorbeeld basketbal, boksen of kickboksen.

Dan heb je de middenklasse. Deze beschermers bestaan uit twee lagen. Deze zijn over het algemeen iets duurder en zitten net iets fijner om het gebit. De tweede laag is namelijk een gel laag die zich beter vormt naar de tanden.

En als laatste heb je de professionele bitjes. Dit soort bitjes zitten meestal op een prijsklasse van 40 euro of duurder. Vaak bestaan deze bitjes uit drie lagen waarvan een normale laag, een gel laag en een harde buitenrand. Deze geeft de allerbeste bescherming en kan gebruikt worden voor onder andere boksen, kickboks, basketbal en bijvoorbeeld hockey.

Waar kunt u ons vinden?

Momenteel zijn wij als Gebitsbeschermers.nl alleen een online webshop. Wij hebben wel een winkel genaamd OLB Sports waar wij onze gebitsbeschermers ook aanbieden. U kunt de winkel vinden aan de Steenstraat 112 in Arnhem. Daar kunt u ons om passend advies vragen. Wij zorgen er altijd voor dat een klant het goede advies zal krijgen dat bij u hoort en met een goed gevoel naar huis gaat. Bestelt u uw bitje toch liever online maar zijn er nog wel een paar vragen? Dan kunt u ons bereiken door te bellen via 026 442 3321 of een mail sturen naar Info@gebitsbeschermers.nl . Wij helpen u graag verder!