Beste gebitsbeschermer vechtsport

Veel mensen vragen zich af wat nou echt het beste bitje voor vechtsport is. Natuurlijk verschilt het veel per persoon welke gebitsbeschermer goed zit. Het is voor iedereen wel een beetje verschillend maar toch zijn er echt wel gebitsbeschermers die er uit schieten! Zo zijn er namelijk bitjes zonder gel laag, met gel laag en zelfs met dubbele gel laag. Dit maakt allemaal al een enorm verschil.

Wat adviseren wij?

Wij hebben op onze site een enorm aanbod aan gebitsbeschermers waar u misschien zult gaan denken, Wat is nou echt het beste bitje dat er is? Wij adviseren als beste gebitsbeschermer voor vechtsport de Shock Doctor Gel Max. En als u echt voor het uiterste wilt gaan hebben we nog de Shock Doctor Gel Max Power. De Shock Doctor Gel Max en Gel Max Power worden super goed ontvangen door onze klanten. De gebitsbeschermers zijn ontwikkeld met een speciale technologie die er voor zorgt dat de gebitsbeschermers aan hoge eisen kunnen voldoen. Ze bieden een enorm goede protectie voor uw tanden en zijn tegelijkertijd ook nog super comfortabel in de mond. Wanneer je een lange training hebt, wil je natuurlijk niet een oncomfortabel bitje. En als je echt al ver bent in de vechtsport kan het nog wel regelmatig voorkomen dat je een flinke klap op moet vangen. Dat opvangen doet de Shock Doctor Gel Max (Power) als geen ander!

Voor wie is deze gebitsbeschermer het meest geschikt?

Deze gebitsbeschermer is voor iedereen een top kwaliteit gebitsbeschermer maar de vraag is of iedereen deze kwaliteit nodig heeft. Ben je nou nog een beginnend vechtsporter? Dan zal je niet perse meteen dit bitje nodig hebben. Wij bieden nog een hele hoop andere gebitsbeschermers die vast en zeker ook goed geschikt zijn voor jou! Degene die al echt professioneel vechtsporten beoefent zal een stuk vaker hardere klappen krijgen. Dan is deze gebitsbeschermer ideaal! De Shock Doctor Gel Max en de Shock Doctor Gel Max Power bieden maximale bescherming. Zo houd je je gebit goed en zal je zelf ook comfortabel blijven sporten.

Om erachter te komen hoe u uw gebitsbeschermer goed vormt naar uw mond hebben wij gebruiksaanwijzingen gemaakt. Wel zo handig! U kunt die hieronder vinden:

Hoe maak ik de Shock Doctor Gel Max goed passend?

Hoe maak ik de Shock Doctor Gel Max Power passend?

Weet u nog steeds niet zo goed wat nou echt bij u past? Dan kunt u ons altijd bereiken via 026 442 3321. Wij helpen u graag verder!