• Breed assortiment

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • Persoonlijk advies

Shock Doctor is een toonaangevend merk, die onder andere een bitje voor de sportwereld aanbiedt. Met een bitje van dit merk worden je tanden beschermd tijdens elke training en wedstrijd. Koop je een bitje van Shock Doctor bij Gebitsbeschermers.nl? Dan weet je zeker dat het product gratis en snel wordt verzonden.

Een Shock Doctor bitje: altijd van uitstekende kwaliteit

Alle producten in ons assortiment aan gebitbeschermers zijn met veel zorg geselecteerd. Zo bieden wij alleen producten aan van uitstekende kwaliteit. Als je een bitje van Shock Doctor bij ons bestelt, weet je zeker dat je deze een lange tijd kunt gebruiken tijdens het beoefenen van je sport.

Bekijk het volledige assortiment

Geschikt voor vele sporten

Een bitje van Shock Doctor is geschikt voor veel verschillende sporten. Het is vooral verstandig om een bitje te dragen bij sporten waarbij je risico loopt op schade aan je gebit. Denk hierbij aan hockey, rugby, basketbal en boksen. In ons assortiment hebben we ook bitjes van dit merk die geschikt zijn voor mensen met een beugel.

Ga veilig en comfortabel een wedstrijd in

Welke sport je ook speelt, met een bitje van Shock Doctor ga je altijd veilig en comfortabel een wedstrijd of een training in. Heb je vragen over de producten van dit merk? Of wil je meer weten over je bestelling? In beide gevallen neem je contact met ons op door te bellen naar 026 4423321. Ontdek ook ons aanbod aan tandenknarsbitjes.

hockeybitjes

Hockeybitjes

boks bitjes

Boks Bitjes

Beugel Bitjes

Beugel Bitjes

tandenknars bitjes

Tandenknars Bitjes