Beste gebitsbeschermer hockey

Er bestaan enorm veel soorten gebitsbeschermers. Nou kunnen wij van Gebitsbeschermers.nl wel begrijpen dat het dan misschien ook lastig is om een keuze te maken. Welke gebitsbeschermer is nou het beste voor hockey?

Dit adviseren wij

Omdat er veel mensen zijn die moeite hebben met het goede bitje zoeken, noemen wij hier het bitje dat naar onze mening en naar de mening van onze klanten het beste is. Wij adviseren de Shock Doctor Gel Max of de Shock Doctor Gel Max Power. Deze gebitsbeschermers verkopen wij al een tijd en worden als erg fijn ervaren. Deze gebitsbeschermers zijn gemaakt met een speciale technologie die er voor zorgt dat de gebitsbeschermers aan hoge eisen kunnen voldoen. De gebitsbeschermer bied niet alleen super goede protectie maar ook zit het bitje comfortabel. Wanneer je een intensieve training of wedstrijd hebt dan is het wel zo fijn als je een bitje hebt waar je geen last van krijgt. Goede protectie voor je tanden is bij hockey natuurlijk super belangrijk. Wanneer je een bal tegen je tanden krijgt is de kans zonder bitje enorm hoog dat uw gebit beschadigd. Bij hockey kan het aardig hard aankomen en is het dus van extra groot belang om een bitje te hebben die top protectie biedt. De Shock Doctor Gel Max (Power) bied de protectie die je nodig hebt.

Gemakkelijk bestellen

Bij ons kunt u de gebitsbeschermer heel gemakkelijk online bestellen. Het bitje zal binnen 1-2 werkdagen bij u thuis zijn! Omdat deze bitjes top protectie bieden en ze zo comfortabel mogelijk moeten zijn, moet je het bitje wel eerst goed naar de tanden laten vormen. Daar hebben wij een gebruiksaanwijzing voor in elkaar gezet om het makkelijk te maken voor u!

De gebruiksaanwijzingen kunt u hieronder vinden:

Hoe maak ik de Shock Doctor Gel Max goed passend?

Hoe maak ik de Shock Doctor Gel Max Power passend?

Bent u nog steeds niet helemaal zeker over wat voor u de beste gebitsbeschermer is? Dan kunt u ons altijd bellen voor hulp/advies via 026 442 3321 . Wij helpen u altijd graag verder!