Bitje vechtsport

Er bestaan super veel soorten bitjes. Van junior tot senior en van bitjes zonder gel laag tot bitjes met een dubbele gel laag. Voor iedereen is er wel een bitje te vinden! Bij een vechtsport is er een hele grote kans dat je wel eens een klap tegen je mond/gebit kan krijgen. Daarom is een gebitsbeschermer van groot belang.

Wat bieden wij?

Wij bieden verschillende soorten bitjes voor vechtsporten. Zo hebben we bitjes van onder andere Makura, Shock Doctor, UFC en Adidas. We hebben bitjes voor de professionele vechtsporters maar ook voor de beginners onder ons. Voor iedereen is er wel een bitje te vinden! De junior bitjes die we bieden zijn voor kinderen tot en met 12 jaar. Vanaf 13 jaar hebben we de senior bitjes. We bieden bitjes zonder gel laag, met 1 gel laag en met dubbele gel laag. De gel zorgt ervoor dat het bitje perfect om jouw tanden vormt. Heb je een beugel? Dan hebben we daar ook speciale beugel bitjes voor zodat je met een beugel ook veilig je sport kan beoefenen.

Persoonlijk advies nodig?

Heeft u graag persoonlijk advies over wat voor u het beste bitje is? Dan kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 026 442 3321. Mailt u liever? Dan kan dat via Info@gebitsbeschermers.nl . Wij helpen u graag verder met het vinden van het ideale bitje voor u!