Waarvoor te gebruiken?

Een tandenbeschermer of ook wel een gebitsbeschermer genoemd, waar heb je dat nou eigenlijk voor nodig? Nou je hebt gebitsbeschermers voor veel verschillende dingen. Zo heb je bitjes voor sporten zoals hockey, boksen en meer. Maar naast de bitjes voor het sporten bestaan er ook gebitsbeschermers voor het tandenknarsen en speciaal voor een beugel. Er zijn dus veel verschillende soorten bitjes te verkrijgen.

U kunt misschien denken, is dat wel echt nodig? En tot in hoeverre helpt dat nou echt? Nou het is zeker nodig. Als u bijvoorbeeld geen bescherming draagt tijdens het sporten, dan is de kans op gebitsschade een heel stuk groter. Niemand wil natuurlijk scheve tanden of misschien zelfs hele tanden uit de mond.

Voor tandenknarsen bieden wij ook bitjes aan, u kunt zich misschien wel voorstellen dat door een hele nacht tandenknarsen, uw tanden dat niet heel fijn vinden. Door het knarsen schuiven je tanden hard over elkaar waardoor je tanden verkeerde vormen kunnen gaan krijgen. Dit wil je natuurlijk niet! Daarom hebben wij ook speciale bitjes voor het tandenknarsen zodat de tanden de goede vorm behouden.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden vele soorten bitjes aan van diverse merken. Wij bieden bitjes aan voor het boksen, kickboksen, hockey, ijshockey, waterpolo, bitjes voor over een beugel en meer. Naast de sportbitjes bieden we ook nog bitjes voor het tandenknarsen. De bitjes die wij leveren zijn van de merken Adidas, Shock Doctor, Makura, UFC en Venum. Deze merken worden als top ervaren.

Hoe zijn wij bereikbaar?

Zou u graag advies willen over welk bitje u het beste kan nemen? Dat kan! Wij zijn op elke werkdag behalve de maandag van 10.00-18.00 bereikbaar. De zaterdag zijn we van 10.00-17.00 bereikbaar. U kunt ons bereiken door te bellen via 026 4423 321 of door te mailen via Info@gebitsbeschermers.nl . Gebitsbeschermers.nl is tot nu toe alleen een online winkel, wilt u toch liever in een winkel advies krijgen over wat het beste voor u is? Wij hebben een winkel genaamd OLBSports. Hier verkopen wij ook alle bitjes die op de site staan van Gebitsbeschermers.nl . Wij zijn gevestigd aan de Steenstraat 112 in Arnhem. Onze collega’s staan altijd voor u klaar en zullen u altijd helpen om de goede tandenbeschermer te vinden.

hockeybitjes

Hockeybitjes

boks bitjes

Boks Bitjes

Beugel Bitjes

Beugel Bitjes

tandenknars bitjes

Tandenknars Bitjes