Waar is een mondbeschermer goed voor?

Mondbeschermers worden veel gebruikt bij het sporten maar er bestaan ook bitjes voor bijvoorbeeld het tandenknarsen. Mondbeschermers ook wel gebitsbeschermers genoemd zijn van groot belang bij bijvoorbeeld boksen, kickboksen maar ook hockey en waterpolo. Zo zijn er super veel sporten waar een mondbeschermer goed van pas komt.

Zoals ik al zei zijn er ook bitjes voor als je tijdens het slapen veel met je tandenknarst, dit kan namelijk voor het beschadigen van je tanden zorgen en klachten als hoofdpijn. Ook vind je partner het misschien niet zo’n prettig geluid als jij de hele nacht met je tanden over elkaar aan het schuiven bent. Zo hebben wij de tandenknars bitjes die daar goed tegen werken en die gemakkelijk in te doen zijn voor in de nacht.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden naast het tandenknars bitje dat hierboven beschreven is natuurlijk ook bitjes voor het sporten. Zo bieden we mondbeschermers voor hockey, ijshockey, boksen, kickboksen, waterpolo, karate en meer. Ook hebben we mondbeschermers te koop die geschikt zijn voor mensen met een beugel. Deze zijn precies zo gemaakt dat het ook om de beugel goed past en dat je alsnog lekker kan sporten zonder zorgen te hebben over harde klappen tegen je tanden.

We bieden mondbeschermers van onder anderen Adidas, Makura, Shock Doctor, UFC en Venum. Deze mondbeschermers zijn allemaal van top kwaliteit en zullen de perfecte bescherming bieden voor jouw tanden!

We hebben junior bitjes voor kinderen van 10 of jonger en senior bitjes voor de leeftijden vanaf 11 jaar. Voor iedereen is er dus wel wat te vinden hier!

Persoonlijk advies nodig?

Heeft u graag persoonlijk advies over wat voor u het beste bitje zal zijn? Dan kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 026 442 3321. Mailt u liever? Dan kan dat via Info@gebitsbeschermers.nl . Wij helpen u graag verder met het vinden van de perfecte mondbeschermer voor u!