Waarom een Waterpolo bitje?

Waterpolo is een sport met veel contact, door het dragen van een bitje wordt de kans op schade aan het gebit tijdens het sporten aanzienlijk verminderd. Uit onderzoek blijkt dat de kans op mondschade minstens twee keer zo klein is bij sporters met een bitje, vergeleken met sporters zonder gebitsbescherming.

Onze Waterpolo bitjes zijn leverbaar in felle kleuren, zodat bij verlies in het zwembad deze eenvoudig gevonden kunnen worden. Bij deze gekleurde bitjes is de kwaliteit hetzelfde als de transparante bitjes.

Wat is een gebitsbeschermer?

Een bitje of gebitsbeschermer is een kunststof beschermhoes voor het gebit en de kaak. Bitjes worden vaak van kunststof of ethyleenvinylacetaat (een slijtvaste kunststof) gemaakt. De gebitbeschermers die wij verkopen zijn de kook en bijt bitjes. Deze bitjes verwarm je in heet water en de bitjes vormen zich naar je gebit zodra je hierin bijt. Deze kook en bijt bitjes zijn gemaakt van een thermoplastisch materiaal en hierdoor vormen ze naar het gebit en de kaak.

Bij elk product dat wij verkopen zit een duidelijke gebruiksaanwijzing die uitlegt hoe het bitje gevormd en gebruikt moet worden. Ook zit er verdere productinformatie bij, als je verder vragen hebt kun je ons altijd bellen of mailen de contactinformatie staat onderaan de pagina.

Soorten gebitsbeschermers

De gebitsbeschermers die wij verkopen zijn van verschillende merken Shock doctor, Makura, Venum en een hoop andere merken

Ook zijn er verschillende soorten bitjes/gebitsbeschermers

Er zijn één, twee en driedelige bitjes. De driedelige bitjes zijn over het algemeen het best beschermd. Ook zijn er allerlei varianten van gebitsbeschermers, zoals gekleurde bitjes, transparante bitjes en bitjes voor jonge kinderen

Als je een beugel hebt moet dit je natuurlijk niet hinderen met het dragen van een bitje/gebitsbeschermer tijdens waterpolo. Wij verkopen hierom ook speciale beugel bitjes.

Deze bitjes zijn gemaakt voor mensen met een vaste beugel. Deze beugel bitjes zijn in veel gevallen kant en klaar en kunnen zonder aanpassingen gelijk gebruikt worden maar wij verkopen ook kook en bijt beugel bitjes. Deze zijn ook als waterpolo bitje te gebruiken.

Twijfel dus niet om een goede gebitsbeschermer aan te schaffen. En draag deze ook altijd tijdens het waterpoloën.

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • Top merken

  • Snelle levering

  • Goede klantenservice

  • Makkelijk te retourneren

Hulp nodig?

Hebt u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Bel of whats app naar: 06 151 66 117

of stuur een mail naar: info@gebitsbeschermers.nl