• Breed assortiment

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • Persoonlijk advies

Shock Doctor Nano 3D

De Shock Doctor Nano 3D gebitsbeschermer is 1/3 de smaller dan de traditionele gebitsbeschermer van shock doctor. De shock doctor nano 3D is ultimie zelfsluitende gebitsbeschermer en perfect op maat te maken.

De gebitsbeschermer is extreem licht van gewicht en daarom zeer gemakkelijk om door te ademen en te praten. Hierdoor is de gebitsbeschermer idiaal voor teamsporten zoals hockey, basketbal, handbal of rugby.

Door de drielaags techonlogie en de binnenwand van de gebitsbeschermer zorgt voor een optimaal schokframe en verspreid als geen ander de impact.

Welke maat shock doctor nano 3d heb jij nodig?

Onze nano 3D zijn allemaal op maat te maken. Lees de gebruiksaanwijzing goed die meegeleverd word in jou nano 3D bitje. Volg de stappen goed die op de gebruiksaanwijzing staat, Zodat jou nano bitje perfect op jou maat gemaakt kan worden. Houd rekenig met het bestellen van jou nano 3D bitje dat je de juiste maat besteld. De junior gebitsbeschermers zijn geschikt voor kinderen t/m 10 jaar. Vanaf 11 jaar heb je een senior gebitsbeschermer nodig.

Twijfel je over de maat Nano 3D, of wil je meer informatie krijgen over jou Nano 3D bitje, neem gerust contact met ons op. Dit kan via onze mail info@gebitsbeschermers.nl of bel naar 026-4423321.

Waarom jou shock doctor nano 3D kopen op gebitsbeschermers.nl

Jou nano 3D bitje koop je natuurlijk op gebitsbeschermers.nl, omdat wij de service geven die jij nodig heb. Wij staan altijd klaar jou vragen en problemen. Je kan altijd terecht bij een van onze winkels in Arnhem of Utrecht. Mocht je ergens niet uitkomen of heb je ergens vragen over kom gerust even langs.

Bestel nu je Nano 3D bitje op gebitsbeschermers.nl

Heb jij de juiste Nano 3D gevonden en wil je deze graag bestellen op gebitsbeschermers.nl. Plaats je gebitsbeschermer in de winkelwagen en betaal deze veilig. Bestelt voor 15:00 dan doen wij er alles aan om jou gebitsbeschermer nog dezelfde dag te verzenden. Twijfel niet over het bestellen van jou Nano 3D, Want dit is de gebitsbeschermer die jij wilt hebben!

hockeybitjes

Hockeybitjes

boks bitjes

Boks Bitjes

Beugel Bitjes

Beugel Bitjes

tandenknars bitjes

Tandenknars Bitjes