• Breed assortiment

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • Persoonlijk advies

Shock Doctor Gel Max

Ben jij opzoek naar een bitje voor hockey, boksen, basketbal of voor een andere sport. Wij hebben een ruim aanbod aan shock doctor Gel Max bitjes. Je vind het allemaal in de webshop van Gebitsbeschermers.nl. De site voor gebitsbeschermers!

Welke maat shock doctor gel max bitje heb jij nodig?

Onze shock doctor gel max bitje zijn allemaal op maat te maken. Lees de gebruiksaanwijzing goed die meegeleverd word in jou bitje. Volg de stappen goed die op de gebruiksaanwijzing staat, zodat jou shock doctor bitje perfect op jou maat gemaakt kan worden. Houd rekening met het bestellen van jou bitje dat je de juiste maat besteld. De junior gebitsbeschermers zijn geschikt voor kinderen t/m 10 jaar. Vanaf 11 jaar heb je een senior gebitsbeschermer nodig. Twijfel je over de maat shock doctor bitje, of wil je meer informatie krijgen over jou shock doctor bitje, neem gerust contact met ons op. Dit kan via onze mail info@gebitsbeschermers.nl of bel naar 026-4423321.

Waarom jou shock doctor gel max bitje kopen op gebitsbeschermers.nl

De Shock Doctor gebitsbeschermer is voorzien van een speciale technologie die is ontwikkeld om te voldoen aan hoge eisen met betrekking tot het beschermen van het gebit tegen een zo hoog mogelijk niveau qua comfort.

De Shock Doctor gebitsbeschermer is vrij van latex is wordt geleverd in een speciale bewaardoos om het bitje te beschermer, schoon te houden en gemakkelijk te kunnen vervoeren naar en van de sportschool. De Shock Doctor gebitsbeschermer biedt perfecte bescherming van uw tanden en biedt het essentiële comfort zodat u zorgeloos met uw sport kunt bezig zijn.

De gebitsbeschermer bestaat uit een laags bitje en is goed voor beginnende sporters. Shock Doctor maakt bij deze gebitsbeschermer gebruik van de Gel Fit technologie, waardoor het bitje perfect om uw tanden aansluit en goed blijft zitten tijdens het sporten.

Bestel nu je shock doctor gel max bitje op gebitsbeschermers.nl

Heb jij de juiste bitje gevonden en wil je deze graag bestellen op gebitsbeschermers.nl. Plaats je gebitsbeschermer in de winkelwagen en betaal deze veilig. Bestelt voor 15:00 dan doen wij er alles aan om jou gebitsbeschermer nog dezelfde dag te verzenden. Twijfel niet over het bestellen van jou shock doctor gel max  bitje, want u heeft meerdere dagen bedenkt tijd. Mocht u het niks vinden kunt u ze altijd retour sturen, maar wel ongebruikt.

hockeybitjes

Hockeybitjes

boks bitjes

Boks Bitjes

Beugel Bitjes

Beugel Bitjes

tandenknars bitjes

Tandenknars Bitjes