Opro bitje kopen doet u gemakkelijk bij ons. Wij bieden een ruim assortiment opro bitjes aan voor zowel junior als senior. vandaag voor 15:00 besteld is morgen al in huis!

Waarom voor opro kiezen?

Opro is een bekend bedrijf in de wereld van gebitsbeschermers. Opro is continu bezig met het verbeteren van hun bitjes op gebied van veiligheid en comfort het is daarom ook niet verrassend dat grote bedrijven als Adidas samen werkingen aan gaan met Opro. Opro maakt bitjes voor zo wel senioren als junioren in verschillende designs zodat er altijd wel wat tussen zit voor jouw.

Hoe Opro bitje op maat maken?

Om uw Opro gebitsbeschermer op maat te maken kunt u de instructie video hier onder bekijken.

Hoe opro bitje schoonmaken?

Wij raden het aan om uw Opro bitje elke keer na gebruik te reinigen met onze gebitsbeschermer reiniger spray. Dit omdat er bacteriën kunnen ophopen in uw bitje die voor een slechte adem geur zorgen daarnaast, kan er tandplak of tandsteen ontstaan wanneer u niet uw bitje reinigt. Als mogelijk gevolg hier van kan het zo zijn dat u gaatjes krijgt en een ontstoken tandvlees. Naast hygiënische redenen is het ook beter voor de duurzaamheid van het Opro bitje als u namelijk uw bitje goed onderhoudt kunt u er ook langer mee door zonder een nieuwe hoeven te kopen.

Opro bitje kopen

Bij ons kunt u gemakkelijk uw Opro bitje bestellen. Bestel makkelijk via onze website bestelt u voor €20 of meer dan is de verzending gratis. Om te bestellen voegt u de gewenste producten in uw winkel wagen u kunt daarna naar afrekenen. Vul al uw gegevens in en kies uit een van onze vele betaal methodes. Als de betaling gelukt is krijgt u van ons een bevestigings mail met een track en trace code zodat u precies kunt zien wanneer uw pakket bezorgd wordt en hoe laat. Heeft u voor 15:00 besteld dan heeft u het de volgende dag al in huis!

Wilt u liever persoonlijk advies krijgen van een specialist, dat kan kom langs bij onze winkel.

Steenstraat 112
6828 CP Arnhem