Mouthguards kopen bij gebitsbeschermers.nl

Een mouthguard is DE manier om je gebit te beschermen tijdens het sporten. Dit kan variëren van tijdens het boksen maar ook zelfs tot bij waterpolo. Mouthguards zijn zo ontworpen dat je gebit tijdens het sporten geen schade oplopen maar je kan ze ook gebruiken tijdens het slapen om tandenknarsen en/of snurken tegen te gaan. Je hebt dus op allerlei vlakken meerdere variaties als het gaat om mouthguards. Op onze site is er genoeg keuze en is er altijd een oplossing te vinden.

Wat zijn ‘’mouthguards’’?

Tijdens het sporten is natuurlijk de kans groot dat je eventuele schade met en rondom je gebit oploopt. Gelukkig zijn hier oplossingen voor. Mouthguards kunnen ook helpen met het stabiliseren van kaakgewrichten en beschermt ook de restauratievlakken rondom je gebit. Als je een mouthguard gebruikt tijdens bijvoorbeeld hockey, breng je de kans op gebitschade naar een zeer laag percentage. Er zijn meerdere variaties van verschillende merken beschikbaar van de mouthguards. De mouthguards zijn gecategoriseerd in Hockey, boks, beugel en overige sporten. Hiernaast hebben we ook mouthguards tegen snurken en tandenknarsen. Hiervan hebben wij onder andere de merken Opro, UFC, Sisu en Venum. Wij bieden ze ook aan op alle leeftijden. De leeftijdscategorieën die worden aangehouden zijn Junior t/m 10 jaar en de Senior vanaf 11 jaar.

Gebruik

Als je je afvraagt: ‘’Hoe gebruik ik zo’n mouthguard?’’ hebben wij hier uiteraard het antwoord op. Bij elk merk hebben wij een uitleg staan op wat voor manier je de mouthguard op jou maat kan maken. Iedereen heeft zijn eigen maat en gelukkig zijn de mouthguards flexibel genoeg zodat het bij iedereen wel past. Diegene die wij verkopen zijn allemaal boil en bite. De wijze waarop je die gebruikt zijn dan dat je ze voor een bepaald aantal seconden laat koken. Dit verschilt uiteraard bij elke versie. Hieronder hebben wij een voorbeeld over de gebruiksaanwijzing van de ‘’shock doctor ultra brace’’ door middel van tekst en video. Als je de mouthguard binnen krijgt is hier ook een gebruiksaanwijzing bijgeleverd.

Over ons

Wij van gebitsbeschermers.nl leveren al sinds 2018 allerlei mouthguards/gebitbeschermers aan heel het land. Er zijn meerdere merken die wij aanbieden en ze zijn van top kwaliteit. De bitjes in ons assortiment kunnen op verschillende platformen worden ingezet, van voor tijdens het boksen tot aan voor tijdens waterpolo. De beoordelingen over ons zijn onder andere hierdoor ook zeer hoog, door honderden klanten op webwinkel zijn wij beloond met veel positieve reacties.

hockeybitjes

Hockeybitjes

boks bitjes

Boks Bitjes

Beugel Bitjes

Beugel Bitjes

tandenknars bitjes

Tandenknars Bitjes