Waarom een MMA bitje?

Waarom een bitje dragen bij MMA? Sporters dragen een gebitsbeschermer tijdens MMA om hun gebit en kaak te beschermen van de grote impact die een trap, stoot of ellenboog kan hebben.

Wij van gebitsbeschermers.nl verkopen diversen soorten gebitsbeschermers van verschillende merken Opro, Shock Doctor, Venum en vele andere merken.

Wat is een gebitsbeschermer?

Een gebitsbeschermer vaak ook een bitje genoemd is een kunststof beschermhoes voor de tanden en kaak. Bitjes worden vaak van kunststof of ethyleenvinylacetaat (een slijtvaste kunststof) gemaakt. Bitjes zijn bij ons te koop in verschillende kleuren van transparante bitjes tot multicolor. Deze bitjes zijn ook in verschillende maten verkrijgbaar.

Veel van de gebitsbeschermers die wij verkopen zijn boil en bite bitjes deze bitjes stop je voor ongeveer 30 seconden (hangt van de fabrikant af) in kokend water. Je haalt het bitje uit het water en neemt hem in de mond. Vervolgens bijt je in het bitje zodat de gel laag naar je tanden vormt. Als deze stappen goed zijn verlopen is het bitje klaar om in gebruik genomen te worden.

Bij elk bitje dat wij verkopen zit een duidelijke en uitgebreide productbeschrijving en handleiding over hoe het product gebruikt moet worden.

Soorten gebitsbeschermers

De bitjes die wij verkopen zijn één, twee en driedelige bitjes. De bitjes bestaan dus uit één of meerdere lagen kunststof en thermoplastische gel. De driedelige bitjes zijn over het algemeen het best beschermd omdat deze de impact beter/meer verdelen over de tanden en kaak.

Ook zijn er speciale bitjes voor kinderen en voor mensen met een beugel. ‘Beugel bitjes’ zijn in veel gevallen een vaste maat en deze hoeven dus niet meer naar de tanden gevormd te worden en kunnen gelijk gebruikt worden. Wij verkopen ook boil en bite beugel bitjes.

Zo kan iedereen met een beugel ook veilig sporten. Twijfel dus ook niet om een goede gebitsbeschermer aan te schaffen. Een goed bitje kan echt het verschil maken bij een harde klap. Draag deze dus ook altijd met MMA.

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • Top merken

  • Snelle levering

  • Goede klantenservice

  • Makkelijk te retourneren

Hulp nodig?

Hebt u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Bel of whats app naar: 06 151 66 117

of stuur een mail naar: info@gebitsbeschermers.nl