Gebitsbescherming

Bent u opzoek naar goede gebitsbescherming? Dan bent u bij gebitsbeschermers.nl aan het goede adres! De gebitsbescherming specialist!

Soorten Gebitsbeschermers

Op gebitsbeschermers.nl hebben wij veel verschillende soorten gebitsbescherming:

  • Eén laags bitje: Dit is een bitje die relatief goede gebitsbescherming bied. Deze heb je al vanaf € 6,99. Dit is een bitje die minimale gebitsbescherming biedt en blijft het minst goed zitten in de mond.
  • Twee laags bitje: Dit is een bitje die veel bescherming geeft aan het gebit. Deze heb je al vanaf € 17,99. Dit bitje heeft een extra gellaagje in de cup zitten. Deze laag biedt extra gebitsbescherming en zorgt ervoor dat na het op maat maken van de gebitsbeschermer, dat het bitje beter om de tanden zit en minder makkelijk uitvalt.
  • Drie laags bitje: dit bitje biedt de maximale gebitsbescherming. Deze hebben wij vanaf € 17,99. Dit bitje heeft een extra gellaagje in de cup zitten. Deze laag biedt extra gebitsbescherming en zorgt ervoor dat na het op maat maken van de gebitsbeschermer, dat het bitje beter om de tanden zit en minder makkelijk uitvalt. Ook heeft het bitje een extra cup in de gebitsbeschermer. Deze zorgt voor nog meer gebitsbescherming.
  • Beugel bitje: Dit bitje is speciaal bedoelt voor mensen met een beugel. Deze hebben we al vanaf €24,95. Dit bitje hoef je niet te koken en te vormen. De beugel biedt op zijn eigen al genoeg gebitsbescherming. Dit bitje zorgt er alleen voor dat je je lippen niet openhaalt aan de beugel.

Hoe Te Gebruiken?

Een gebitsbeschermer moet je koken om passend te maken (uitgezonderd beugelbitjes*). Door het bitje te koken wordt het bitje zacht en kan je de gebitsbeschermer passend maken door hem in de mond te doen en goed aan te drukken. Hoelang je een bitje moet koken om hem zacht te maken, ligt aan het bitje. Lees hiervoor goed de gebruiksaanwijzing die bij het bitje wordt geleverd!

Bekijk ook:

Hockey Bitjes | Beugel Bitjes | Tandenknars Bitjes | MMA Bitjes