Heb jij nou last van snurken en wordt daardoor je nachtrust verstoord? Dan hoef je je vanaf morgen geen druk meer te maken want dit probleem wordt verholpen met de Anti snurkbeugels van gebitsbeschermers.nl.

De beste Anti snurkbeugel

Wij beschikken over verschillende soorten anti snurkbeugels. Als u op zoek bent naar een effectief middel tegen snurken, dat gemakkelijk te monteren is en een wat strakkere, maar comfortabele pasvorm heeft, dan is de SleepPro Sleep Tight de beste Anti snurkbeugel voor u.

Bent u opzoek naar een goedkopere optie dan raden wij zeker de de SleepPro Easfit Anti snurkbeugel AM aan. Dit is een doeltreffende en goedkope manier om een einde te maken aan die slapeloze nachten en lage slaapkwaliteit. U zult na gebruik, beter slapen en uitgeruster wakker worden. Deze versie gaat langer mee dan de goedkopere variant ”De Sleep Pro Snurkbeugel Easifit Standaard”. En beschermen ook meer tegen bacteriën en andere ziekteverwekkers. Dit komt door de nieuwe Antimicrobieel technologie. Dit zijn de beste anti snurkbeugels van deze prijsklasse.

Waarom een Anti snurkbeugel kopen?

Wil jij een anti snurkbeugel kopen maar weet je niet waarvoor het goed is, geen probleem hieronder geven wij jou uitleg over de snurkbeugels. Wist je dat ongeveer 1 op de 6 mensen last heeft van snurken. Het staat erom bekend als een oorzaak, waardoor veel huwelijke in duigen vallen. Maar daar komt vanaf nu een einde aan met onze Anti snurkbeugels. Het gebruik van een Anti snurkbeugel is eenvoudig en betaalbaar. De snurkbeugel fixeert de onderkaak, zodat deze niet naar achteren kan zakken en de tong op zijn plaats blijft. Hierdoor blijft de luchtweg open en is er beduidend minder kans op snurken. Ook helpt het kopen van een Anti snurkbeugel in sommige gevallen tegen slaapapneu.

Hoe ontstaat snurken?

De snurk geluiden die je hoort zit hem in de luchtwegen deze worden veroorzaakt door trillingen of het klapperen van de weefsels die de luchtdoorgangen bekleden. Geluiden kunnen ook het gevolg zijn van een vernauwing van de neusholte wat een fluitend geluid veroorzaakt. Maar er is goed nieuws want er zijn een aantal dingen die goed helpen tegen snurken en een ervan is een Anti snurkbeugel kopen.

Hoe werkt een Anti snurkbeugel?

Een Anti snurkbeugel lijkt heel erg op een gebitsbeschermer die je draagt tijdens het sporten. Je moet ze ook op maat maken door ze eerst in kokend water te leggen en hierna te vormen naar uw gebit. Hierdoor is de anti snurkbeugel op maat en zeer comfortabel tijdens het slapen. De snurkbeugel duwt uw kaak naar voren, openen de bovenste luchtwegen en trekken het zachte gehemelte strak. Hierdoor voorkomt u het snurkgeluid.

Zonder snurkbeugel

Een onderkaak kan niet alleen omlaag en omhoog, maar ook een beetje naar voor en naar achter. Als de spieren tijdens de slaap verslappen ­ dat gebeurt vooral tijdens het slapen
op de rug ­ zakt de onderkaak wat naar achteren. Hierdoor vernauwen de luchtwegen. De lucht die door de vernauwde luchtweg moet, laat de zachte delen van de mond en keel trillen Dat veroorzaakt een geluid dat we kennen als snurken.

Snurkbeugel

Met Anti snurkbeugel

Een snurkbitje omsluit uw boven­ en ondergebit en fixeert daardoor de onderlinge stand en daarmee tevens de stand. Hierdoor kan de onderkaak niet naar achteren zakken. Het mondstuk zal de onderkaak zelfs iets verder dan normaal naar voren brengen, zodat er steeds voldoende ruimte in de keelholte blijft. Bovendien blijft de tong beter op zijn plaats zitten.
Bij het gebruik van een SleepPro Anti snurkbeugel kan gewoon door de mond worden geademd, omdat de beugel aan de voorzijde is voorzien van luchtgaten.

Snurkbeugel

Meer informatie

Wilt u toch eerst meer informatie over een Anti snurkbeugel? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken op info@gebitsbeschermers.nl  of u kunt bellen naar 026 442 3321. Onze specialisten staan voor u klaar om u goed te helpen met al uw vragen.

Online een bestelling plaatsten

Bestel gemakkelijk uw snurkbitje online op de nummer 1 website voor gebitsbeschermers. Wist u dat als u een bestelling plaatst voor 15:00 de volgende dag al uw bestelling in huis heeft. Wij hanteren al vanaf €40,- gratis verzending. Bij uw bestelling ontvangt u netjes een track and trace, zodat u uw bestelling netjes kunt volgen.

Bekijk ook:

Snurkbeugel