• Breed assortiment

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • Persoonlijk advies

Een Venum bitje is een gebitsbeschermer die het gebit van iedere vechtliefhebber beschermt. Dit toonaangevende merk ontwikkelt bitjes van de hoogste kwaliteit, die zijn ontworpen voor het beste draagcomfort en bescherming. In ons assortiment vind je meerdere boks bitjes van dit merk. Bestel bij Gebitsbeschermers.nl en wij verzenden het gewenste bitje gratis naar je toe.

Optimale bescherming met een Venum bitje

Een bitje van het merk Venum zorgt voor een optimale bescherming van je gebit tijdens het boksen. Dit komt doordat de boven- en de onderkaak perfect uitgelijnd zijn en je kaken op een natuurlijke manier op elkaar klemmen. Als je een klap krijgt van een tegenstander, worden de schokken nog beter geabsorbeerd. Met een bitje van Venum is jouw gebit veilig!

Bekijk het volledige assortiment

Keuze uit meerdere kleuren voor je bitje

Welke kleur wil je dat jouw Venum bitje is? In het uitgebreide assortiment kies je bij ons uit vele kleuren. Ga bijvoorbeeld voor grijs met zwart. Liever een felle kleur? Ook dan hebben we diverse opties in het assortiment. Ben je op zoek naar een specifiek product? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder.

Bestel een gebitsbeschermer voor diverse sporten

Of je nu fanatiek bokser, judoka of kickbokser bent, in alle gevallen bestel je een bitje van het merk Venum bij Gebitsbeschermers.nl. Ben je op zoek naar gebitsbeschermers voor andere sporten zoals hockey, basketbal of rugby? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Meer weten? Je bereikt ons telefonisch op 026 4423321.

hockeybitjes

Hockeybitjes

boks bitjes

Boks Bitjes

Beugel Bitjes

Beugel Bitjes

tandenknars bitjes

Tandenknars Bitjes