• Breed assortiment

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • Persoonlijk advies

Door een gebitbeschermer voor het boksen te kopen bescherm je je gebit bij bijvoorbeeld een harde klap van de tegenstander. Een bitje van Gebitsbeschermers.nl is niet alleen veilig, maar ook nog eens zeer comfortabel. Wil je een gebitsbeschermer bestellen? Dit doe je bij ons heel eenvoudig online.

Veel keuze als je een gebitsbeschermer voor het boksen wilt kopen

Je kiest uit een uitgebreid assortiment aan bitjes van toonaangevende merken in verschillende kleuren. Zo vind je altijd een bitje waarmee je vol goede moed de boksring ingaat. Kies bijvoorbeeld voor een blauwe gebitsbeschermer voor beginnende sporters of ga voor een gebitsbeschermer van het toonaangevende merk Venum.

Bekijk het volledige assortiment

Bitjes met de boil en bite techniek

Je vindt bij ons boil en bite bitjes voor sporten als basketbal, rugby en boksen. Deze zorgen ervoor dat de gebitsbeschermer tijdens het boksen of het beoefenen van een andere sport perfect past bij je gebit. Na het kopen van de gebitsbeschermer doe je deze in heet water, vervolgens maak je ze passend op basis van je gebit. Comfortabeler kan het bijna niet!

Laat je adviseren voordat je een gebitsbeschermer gaat kopen

Ben je er nog niet helemaal uit welke gebitsbeschermer voor het boksen of een andere sport je gaat kopen? Laat je dan adviseren door een van onze medewerkers. Neem contact met ons op door te bellen naar 026 4423321. Wij staan je graag te woord! Heb je een bitje gevonden die bij je past? Dan bestel je deze online, waar je profiteert van een snelle levering en een gratis verzending.

hockeybitjes

Hockeybitjes

boks bitjes

Boks Bitjes

Beugel Bitjes

Beugel Bitjes

tandenknars bitjes

Tandenknars Bitjes