• Breed assortiment

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • Persoonlijk advies

Wil je een bitje kopen om je gebit te beschermen tijdens hockey, basketbal of kickboksen? Of heb je last van tandenknarsen en wil je je tanden hiertegen beschermen? In ons assortiment bekijk je in een overzicht het complete aanbod bitjes. Een keuze gemaakt? Dan zorgen wij ervoor dat het bitje snel bij je thuis geleverd wordt.

Waarom is het verstandig om een bitje te kopen?

Het gebeurt maar al te vaak dat er tijdens een intensieve sport als kickboksen of handbal ongelukken gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het verliezen van een tand of een hoofdblessure. Wil je ook je sport beoefenen en het risico van ongelukken verkleinen? Doe dit door een bitje te kopen van Gebitsbeschermers.nl. Zo ga je altijd veilig een training of wedstrijd in.

Bekijk het volledige assortiment

Maak je bitje geheel passend op je gebit

Om het je zo comfortabel mogelijk te maken zijn alle bitjes van Gebitsbeschermers.nl boil en bite bitjes. Dit betekent dat je deze helemaal passend kunt maken op basis van je eigen gebit. Dit doe je door de gebitsbeschermer te laten weken in heet water.

Bestel online of kom langs

Een bitje voor sporten als basketbal en rugby kun je heel eenvoudig online kopen. Wil je je bitje eerst met eigen ogen bekijken? Dan heten we je graag welkom in een van onze winkels in Arnhem of Utrecht. Voor meer informatie of brandende vragen bereik je ons op het telefoonnummer 026 4423321.

hockeybitjes

Hockeybitjes

boks bitjes

Boks Bitjes

Beugel Bitjes

Beugel Bitjes

tandenknars bitjes

Tandenknars Bitjes